fredag 13 augusti 2010

Tacos på annat vis - almost raw


Jag gillar tacos! Efter att ha haft ett uppehåll på några år efter taco-boomen i slutet på 90-talet så lagar jag nu tacos igen lite då och då. Det jag gillar med tacos är alla dippar och röror som man har till. Avokadodipp, salsa, majsröra och chutney. Igår gjorde jag en variant med salladsblad istället för bröd, inspirerad av Erica Palmcrantz, och det var väldigt gott och fräscht. Kommer definitivt att upprepas. Till salladsbladen hade jag gjort salsa på tomater, vattenmelon, lök och chili. Rikligt med guacamole, groddar, riven morot, quornfärs och lite jordnötter på toppen.

2 kommentarer:

  1. Grymt, tacokonceptet lämpar sig ju väl för rawfood! jag köper oftast endiver som "tacoskal", de är liksom som små skålar. :)

    SvaraRadera
  2. Endive hamnar inte så ofta i min korg när jag handlar, men den bör kanske göra det oftare...är nog lite "rädd" för beskan.

    SvaraRadera